Ügyfeleink mondták

A nyarakat a feleségemmel a Dunakanyarban töltjük. Ismerek minden üzletet, fát, kavicsot az út mentén. 2007-ben Leányfalunál feltűnt egy új tábla:HÓRUSZ. Megálltam, megnéztem mi ez az új üzlet. Fotó-optika-szemészeti szakrendelés. Rögtön megörültem, hogy ez kell nekem. Esedékes volt idősödő koromban egy szemészeti vizsgálat. Nagyon ízlésesen berendezett üzletbe nyitottam be, ahol igen kedvesen fogadtak.
Jól felszerelt szemészeti rendelőben megvizsgáltak és javasolták, hogy milyen dioptriás szemüvegre van szükségem. Utána megbeszéltem Gézával, a tulajdonossal a szemüveg készítését. Bő választék volt a keretekből.
Nagyon figyelmesek voltak mind ő, mind a munkatársai. Hamarosan elkészült két szemüvegem is, amikkel nagyon meg voltam elégedve. Olyannyira, hogy visszamentünk a feleségemmel és neki is csináltattunk újakat.
Most is visszajárok, ha valami kérdésem van, mindig régi jó ismerősként fogadnak.
Októbertől-májusig bent vagyunk Budapesten, de ha problémám van, mindig visszamegyek a HÓRUSZba. Jó visszajárni. Könnyen megközelíthető. Parkolójuk van. Hamar elkészítik kívánság szerint, amit megbeszélek velük. S amit mindezeken túl jó látni, sok szülő, nagyszülő keresi meg őket gyerekekkel, akikkel nagyon kedvesen foglalkoznak. Ha valakinek a gépkocsivezetői engedély hosszabbításra, szemorvosi véleményre van szüksége, közeli időpontot kap a HÓRUSZ-ban.

Tamás Bertalan
nyugdíjas református lelkész